Délkelet-Ázsia / Thaiföld

Thaiföld

Thaiföld bemutatkozik

Thaiföldi utazás

Thaiföld , Bangkok

Bangkokot, az "Angyalok városának" is szokták nevezni. A város képét alapvetően a felhőkarcolók, és paloták határozzák meg. Bangkok hangulata egészen különleges az európai embereknek, hiszen egy egészen más kultúrájú világba csöppenünk, ha az utazás céljának Thaiföldet választjuk. “Kötelező látnivaló” Bangkoki utazás során a Smaragd Buddha Temploma, valamint a Királyi Palota.

utazás Thaiföldre , Pattaya városába

A Thaiföldi Sziámi öböl partjainál elhelyezkedő, legismertebb, és lleglátogatottabb város, mely egy komplex üdülési központ is egyben, hiszen található itt kellemes környezetû homokos tengerpart, valamint sportlétesítmények sorozata.

A legszebb éttermeket, és szórakozóhelyeket, a "Golden Mile"-ban találhatjuk. Ebben az övezetben, a mulatozás, szinte hajnalig tart nap, mint nap.

Thaiföld , Phi Phi

Érdemes ezt a mindössze 6 szigetből álló régiót meglátogatni Thiföldi utazás során, hiszen gyönyörû, a napfényben ezüstösen csillogó tengerpartja, lélegzetelállító korallzátonyai, és az ezekhez kapcsolódó, látogatható barlangja van.

Thaiföld, Koh Samui

A kókuszpálma ligetek és hegyvidékek váltakozásának szigete, melynek finom homokos strandokkal övezett tengerpartja gyönyörû azúrkék színben pompázik A legtöbbször látogatott tengerparti szakasz, a Chaweng Beach melynek vize fokozatosan mélyül, így kiváló nyaralási cél kisgyermekes családok számára is. A szigeten megtalálható még rengeteg diszkó, szórakozóhely, vendéglátóhely, étterem, és bár is.

utazás Thaiföld , Phuket környékére

Thaiföld legnagyobb szigetének, mely bővelkedik szebbnél szebb öblökben, a legközkedveltebb utazási célpontja, a Patong Beach, a maga csodálatos, fürdőzésre kiválóan alkalmas fürdőhelyeivel, strandjaival. Kitûnő hely, ez a vízi sportok szerelmesei számára is, hiszen a közeli Kata Beach, alkalmas búvárkodásra, vízisízésre is.

 
 

Bangkok

desztináció

Bangkok, -melynek magyar jelentése az "Angyalok városa" - képét alapvetően a felhőkarcolók, és paloták határozzák meg, és elmondhatjuk, hogy az európai emberek szemében egészen különleges hangulatot…

Királyi Palota

Várak kastélyok és kúriák

Bangkokban, Tahiföldi utazás során a Királyi Palota meglátogatása szinte kötelező feladat. Itt sok érdekességet megtudhatunk, de legalábbis a szellemiségét átérezhetjük thai kultúrának. Maga…

Királyi Palota komplexum

Látnivalók

Itt található Smaragd Buddha Temploma Királyi palota

Smaragd Buddha Temploma

Vallási

A Királyi Palota komplexumában található a lenyűgöző Smaragd Buddha Temploma (Wat Pra Keaw), melyet 1782-ben építtetett I. Rama király, a főváros Ayutthayából Bangkokba való költöztetésének…

Siam Kempinski Hotel Bangkok

Hotel és szálláshely

Luxushotel Bangkok központjában Központi elhelyezkedésű Hotel, a Bangkok szívében lévő legforgalmassabb bevásárló és szórakoztató negyedében. A Siam Kempinski Hotel Bangkok tökéletes választás mind a szabadidős…